dijous, 21 de març de 2019

País Basc

Aquesta vegada hem anat cap al nort de la península, hem visitat el País Basc i hem decidit cuinar: uns bons ous farcits i pinxos de fruita amb xocolata. Mireu, mireu,...😋mmmm…


                                                OUS FARCITS

                                                1 llauna de tonyina
                                                1 pot d'olives
                                                Maionesa
                                                Pebrot Vermell en conserva
                                                Una barra de pa
                                                6 ous
                                                Oli
                                                Sal

Elaboració:

1. Posem l'aigua a bullir l'aigua i hi afegim els ous juntament amb un rajolí de vinagre 10 ml aprox.  (uns 10 minuts).

2. Traiem l'aigua i posem freda per després pelar-los.

3. Llavors els tallem en dos per treure els rovells i amb un cobert els aixafem en un recipient.

4. Li posem tonyina i maionesa.

5. Ho mesclem tot i ho posem dins les clares.

6. Als ous farcits li col·loquem olives tallades i pebrot vermell.

7. Els muntem amb maionesa i posem pa tallat per sota. 







           BROTXETES DE FRUITA AMB XOCOLATA


Trossegem kiwi, plàtans i mandarines (si voleu podeu afegir més fruita) i els col·loquem al llarg dels escuradents. Mullem un pal de xocolata i la passegem per les brotxetes. 










Cap comentari:

Publica un comentari