També hem viatjat a València, i hem escollit com a plat típic LA PAELLA.
Ingredients:
- 1 kg d’ arròs
- 500 gr carn ( pit de pollastre)
- 300 gr de tomàquet
- 500 gr de mongetes verdes
- 250 gr de garrofó
- 100 gr de pebrot vermell
- Oli
- Sal
Elaboració:
1. Tallar trossos petits de
ceba, tallar el pit de pollastre en trossos petits.
2. Sofregir el pollastre a foc
lent fins que estigui daurat (oli calent).
3. Trossejar les mongetes verdes.
4. Quan la carn estigui ben
daurada.
5. Afegim la mongeta i el
garrofó.
6. Quan la verdura estigui una
mica daurada, afegim el tomàquet rallat, afegim l’ arròs i el deixem 5 minuts
al foc.
7. Anem remenant, quan estigui
tot ben remenat afegim l’aigua i desprès esperem a que redueixi el caldo fins
que no quedi aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada