dijous, 6 de juny de 2019

València (paella)


També hem viatjat a València, i hem escollit com a plat típic LA PAELLA.

Ingredients:

  • 1 kg d’ arròs
  • 500 gr carn ( pit de pollastre)
  • 300 gr de tomàquet
  • 500 gr de mongetes verdes
  • 250 gr de garrofó
  • 100 gr de pebrot vermell
  • Oli
  • Sal


Elaboració:

1. Tallar trossos petits de ceba, tallar el pit de pollastre en trossos petits.
2. Sofregir el pollastre a foc lent fins que estigui daurat (oli calent).
3. Trossejar les mongetes verdes.
4. Quan la carn estigui ben daurada.
5. Afegim la mongeta i el garrofó.
6. Quan la verdura estigui una mica daurada, afegim el tomàquet rallat, afegim l’ arròs i el deixem 5 minuts al foc.
7. Anem remenant, quan estigui tot ben remenat afegim l’aigua i desprès esperem a que redueixi el caldo fins que no quedi aigua.


Cap comentari:

Publica un comentari